Joyce Bais

Mijn naam is Joyce Bais.
Ik ben vanaf 1 januari 2022 werkzaam als GZ-Psycholoog in opleiding tot Psychotherapeut in de praktijk van Anneke de Wolf in Utrecht. Daarnaast ben ik werkzaam bij de afdeling AMBIT van Altrecht in Zeist voor mensen met persoonlijkheidsproblematiek.

Mijn werkervaring is begonnen in Amsterdam in de afdeling ’Psychiatrie en rehabilitatie’. Daar werkte ik met mensen met chronisch psychiatrische aandoeningen en persoonlijkheidsproblematiek. Na 9 jaar heb ik de overstap gemaakt naar Altrecht in Utrecht. Hier heb ik samen met collega’s een afdeling opgezet voor dak- en thuisloze mensen met een verstandelijke beperking, onverstaanbaar gedrag, psychiatrische problematiek en problemen op alle levensgebieden.
Na 15 jaar ben ik gaan werken bij het Gebiedsteam van Altrecht in Zeist. Hier heb ik 4 jaar lang gewerkt met mensen met angsten, paniek, psychose, depressie, negatief zelfbeeld, trauma en persoonlijkheidsproblematiek.
Ik ben opgeleid binnen een cognitief gedragstherapeutisch kader en heb mij de afgelopen jaren geschoold in traumabehandeling (EMDR, NET, BEPP, VKT) en schematherapie.
Ik ben erkend Europe EMDR practitioner en ben aangesloten bij de Special Interest Group ‘EMDR en Vroegkinderlijk Trauma’ en ‘EMDR en autisme’ (binnen de Vereniging voor EMDR). 
Ik hecht veel waarde aan het maken van contact en het opbouwen van vertrouwen binnen de therapeutische relatie. Vervolgens bespreek ik graag samen de mogelijke opties van behandeling.

joyce.bais@afdewolf.nl