Jobbe Leeuw

In 2000 ben ik afgestudeerd voor mijn studie psychologie aan de Rijksuniversiteit Groningen. Na het behalen van mijn registratie als gezondheidszorgpsycholoog ben ik mij verder gaan ontwikkelen in de persoonsgerichte therapieën. Momenteel volg ik met veel enthousiasme de opleiding tot psychotherapeut bij de Rino in Amsterdam. In dat kader werk ik op vrijdag in de praktijk van Anneke de Wolf in Utrecht en op dinsdag in de praktijk van Judith van Verseveld in Zeist.

Na 17 jaar doe ik mijn werk nog steeds met veel plezier. Ik vind het iedere keer weer boeiend om de zoektocht aan te gaan met iemand die zich meldt voor therapie. ‘Waar ligt jouw kracht?’, ‘waar krijg je vertrouwen van?’ en ‘hoe maak je weer contact met jezelf en je emoties?’ – dat zijn wat mij betreft belangrijke vragen.

Ik zie mezelf als een psycholoog die het belangrijk vindt om samen de kern van iemands persoonlijke verhaal te benoemen en te onderzoeken. Dit alles binnen een gelijkwaardige relatie, waarbij ik het opbouwen van een vertrouwensrelatie als een cruciaal onderdeel zie van de therapie.

j.leeuw@afdewolf.nl