Janneke Veldhoen

Mijn naam is Janneke Veldhoen en sinds januari 2020 werk ik op de maandagen in de praktijk van Anneke de Wolf. Daarnaast maak ik onderdeel uit van een behandelteam bij Altrecht voor mensen met complex psychotrauma. 

Na het behalen van mijn diploma HBO-Maatschappelijk Werk en Dienstverlening heb ik Klinische Psychologie gestudeerd aan Universiteit Utrecht. Sinds 2001 ben ik werkzaam bij Altrecht waar ik op verschillende afdelingen ervaring heb opgedaan in de behandeling van psychotische klachten, psychotrauma, persoonlijkheidsproblematiek, verslaving, eetproblematiek, angst- en stemmingsklachten.
Sinds 2015 ben ik geregistreerd als gz-psycholoog in het BIG-register en als EMDR-practioner bij de VEN. In 2019 ben ik gestart met een opleidingstraject tot gezins- en relatietherapeut NVRG. Per 2020 ben ik in opleiding tot psychotherapeut bij de Rino Utrecht.

Een veilig klimaat creëren staat centraal in mijn behandelingen, alleen dan kun je ontdekken en groeien. Leidend is de hulpvraag, met ruimte en aandacht voor het persoonlijke verhaal en de context van het leven. Behandelingen bij mij kunnen in de vorm van Mentalization Based Treatment (MBT), EMDR, Affect Fobie Therapie (AFT), Acceptation and Commitment Therapy (ACT), cognitieve gedragstherapie (CGT), gezins- of relatietherapie. Samen kijken we wat het beste aansluit. 

Registraties

  • GZ-psycholoog BIG 29919674625
  • EMDR-practitioner VEN 33145
  • Systeemtherapeut in opleiding NVRG 14245 

Ik ben lid van de volgende beroepsverenigingen: 

  • Nederlandse Vereniging voor Gezondheidszorgpsychologie en haar specialismen (NVGzP) 
  • Vereniging EMDR Nederland (VEN) 
  • Nederlandse Vereniging voor Relatie- en Gezinstherapie (NVRG) 

j.veldhoen@afdewolf.nl